Bonito Soekardjo

Over mij

Ik ben Bonito Soekardjo, 42 jaar en woonachtig in Flevoland met mijn partner en 3 kinderen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de ouderenzorg, de thuiszorg , het algemeen ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en jeugd geestelijke gezondheidszorg (JGGZ). Ik heb in de directie patiëntenzorg gewerkt, maar ook als behandelaar, bemoeizorg en als GGZ specialist. Mijn eerste kennismaking met de zorg was als ziekenverzorgende, ik heb doorgestudeerd tot HBO verpleegkundige. Mijn werk in de GGZ en JGGZ heeft ervoor gezorgd, dat ik kritisch ben gaan kijken naar ons huidige zorgmodel in Nederland.

Mijn passie

In het GGZ team, waar ik jaren heb gewerkt als behandelaar, kwam ik verschillende ziektebeelden tegen zoals schizofrenie en ASS (autisme spectrum stoornis). De DSM V problematiek heeft altijd al mijn interesse gehad, hier ben ik me dan ook verder in gaan specialiseren.   Mijn specialisatie bestaat onder andere uit het volgen van verschillende bijscholingen en cursussen zowel eHealth als plenair.

In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de Jeugd GGZ. Hier kom ik dezelfde problematiek tegen echter in een vroeg stadium. Ik ben van mening dat begeleiding en behandeling in die fase heel belangrijk is. Dit om de ontwikkeling van de jongeren niet te stagneren. Persoonlijk vind ik deze fase heel belangrijk . Maar ook op latere leeftijd is inzicht krijgen een belangrijk onderdeel om zo een gelukkig en stressloos leven te krijgen.

Mijn partner en mijn kinderen zijn mijn geluk! Ik hou van lekker eten, buiten sporten , lichamelijk bezig te zijn. Italië is mijn favoriete vakantie land. Dit is iets wat ik jaarlijks met mijn gezin doe.

Sluit Menu
× WhatsApp