Tarieven

Individuele en systeem begeleiding.

Begeleiding door Zorgbos vindt uitsluitend plaats door mijzelf. Ik sta geregistreerd in het BIG register.

Begeleiding vindt plaats bij u thuis.
Een consult bij Zorgbos bedraagt € 92,60 euro per uur (normtarief NZA). Een intakegesprek duurt anderhalf uur en is vanzelfsprekend gratis. Gesprekken daarna een uur. In veel gevallen worden de kosten vergoed door de gemeente (onder de 18 jaar) of zorgverzekeraar, echter de hoogte van de vergoedingen zijn afhankelijk van je zorgverzekering. Uiteraard kun je ook zonder verwijzing van de huisarts hulp krijgen van Zorgbos, in dat geval dien je de kosten zelf te betalen.  Afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur tevoren kosteloos worden afgezegd. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht. In uitzonderlijke gevallen kan een verlaagd tarief gehanteerd worden.

Wijze van betalen

De nota’s worden binnen 2 week naar u verzonden. Voor particulieren: U kunt ze indienen bij uw verzekeraar. U blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling aan ons.

Ben je nog geen 18 jaar?

Kinderen en jongeren onder de 18 jaar krijgen hulp vanuit gecontracteerde instellingen met de gemeenten. De gemeente verzorgt dan middels de praktijkondersteuner bij de huisarts de verwijzing naar die gecontracteerde instelling. Zorgbos heeft contracten met verschillende gemeenten. Samen met jou kunnen we onderzoeken welke mogelijkheden er zijn bij jouw gemeente. Wil je geen betrokkenheid van de gemeente, dan kan je ook hulp krijgen van Zorgbos  en dien je de kosten volledig zelf te betalen.

Aanmelden of een vrijblijvend gesprek?

Aanmelden kan door middel van het contactformulier. Na aanmelding komen wij bij jou thuis voor een intakegesprek. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Bij eventuele vergoedingen door de gemeente of zorgverzekering, is een verwijzing van de huisarts nodig.

Sluit Menu
× WhatsApp